Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang

Het lokaal bestuur is op zoek naar een begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (cat. 200):

  • in halftijds dienstverband (19/38 uur),
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.
  • Solliciteren kan tot en met 12 maart 2024.

Organisatie

Bij het lokaal bestuur Rijkevorsel werk je voor een landelijke en bruisende gemeente. Met onze collega’s zorgen we er mee voor dat het voor de meer dan 12 500 inwoners aangenaam wonen is in Rijkevorsel.

Functieinhoud

Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang maak je deel uit van een team dat instaat voor de opvang van kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je werkt op een pedagogisch verantwoorde wijze, in voor- en naschools verband, op woensdagnamiddagen, schoolvrije dagen en schoolvakanties.

Het is een gevarieerde job met tal van uitdagingen zoals werken met talenten van kinderen, opvang van kinderen met specifieke zorgbehoeften, samenwerken met ouders, de buurt en de school. Je gaat samen met het team de uitdaging aan om van de buitenschoolse kinderopvang een plaats te maken waar kinderen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontplooien.

Functieprofiel

Je beschikt over de nodige kennis inzake kinderopvang en bent in staat je opdracht met veel verantwoordelijkheidszin, geduld en creativiteit uit te oefenen.

Je hebt een attest of diploma:

  • 7de jaar BSO kinderzorg of begeleider in de kinderopvang (of volwassenenonderwijs)
  • 6de jaar TSO sociaal technische wetenschappen, gezondheids- en welzijnswetenschappen of jeugd- en gehandicaptenzorg (of volwassenenonderwijs)
  • 2de jaar met succes voltooid van de opleiding leraar kleuteronderwijs, leraar lager onderwijs of orthopedagogie (of volwassenenonderwijs)
  • dat voldoet aan de voorwaarden die zijn vastgesteld door Kind en Gezin
  • een ervaringsbewijs

Je hebt een goede taalkennis van het Nederlands. Je dient te slagen in de voorziene selectieprocedure.

Schoolverlaters worden toegelaten.

Aanbod

Een contract in halftijds dienstverband (19/38 uur), met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Op www.rijkevorsel.be/vacature kun je een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, inde selectieprocedure, .. downloaden.

Selectieprocedure

Om een geldige kandidatuur in te dienen bezorg je je sollicitatiebrief en CV, een uittreksel uit het strafregister én een kopie van je diploma aan de personeelsdienst ten laatste op 12 maart 2024.

Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs aan de personeelsdienst, t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.