Begeleider veilig huis

Begeleider veilig huis

Toelichting

Een veilige thuis voor iedereen? Daar streven wij met veel motivatie en goesting naar in Maasmechelen!

Daarom zijn wij op zoek een Begeleider Veilig Huis, een heuse bruggenbouwer tussen politie, parket, hulpverlening en de cliënt.

Je speelt een sleutelrol in de preventie en aanpak van intra-familiaal geweld en zorgt voor een goede en vlotte Veilig Huis-werking.

Je staat garant voor de professionele uitwisseling van informatie en het geven van advies evenals de begeleiding van cliënten met wie je op zoek gaat naar oplossingen voor hun problemen.

Wil jij meewerken aan een Veilig Huis voor iedereen en ben je op zoek naar een job waarin jij écht iets kunt betekenen voor mensen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieinhoud

 • Je staat nauw in contact met jouw cliënten die te maken hebben met intra-familiaal geweld.
 • Je bespreekt relevante thema’s zoals veiligheid, geweld en het effect van geweld op kinderen binnen verschillende levensdomeinen.
 • Je ondersteunt en implementeert de nodige hulp- en dienstverlening.
 • Je verwijst je cliënten door naar de juiste instanties en zorgt voor een warme overdracht.
 • Je neemt als expert deel aan overlegtafels en zorgt voor een goede en vlotte communicatie naar de verschillende interne en externe partners en de andere disciplines.
 • Je werkt mee aan de verdere uitbouw van jouw domein binnen de provincie Limburg.

Functieprofiel

 • Je bent een echte people person en weet een vertrouwensomgeving te creëren.
 • Je bent flexibel ingesteld en werkt op verschillende locaties.
 • Je hecht veel belang aan de kwaliteit van jouw werk en gaat hier discreet mee om.
 • Je bent een echte netwerker en weet kwaliteitsvolle relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Je weet het hoofd koel te houden in moeilijke situaties en beschikt over een stevige portie doorzettingsvermogen en uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent nauwkeurig en oplettend en bewaart een goed overzicht over de lopende dossiers en projecten.
 • Je weet je weg te vinden in de regel- en wetgeving binnen jouw vakgebied en kan het vlot toepassen.
 • Je kan zowel in team, multidisciplinair als zelfstandig werken.

Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelorsdiploma.

Ervaring in de sector van de hulpverlening is aangewezen.

Aanbod

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een enthousiast team van toffe medewerkers in een aangename, moderne en groene omgeving! Werken voor het lokaal bestuur Maasmechelen, is werken dicht bij huis. Bij ons kan je het verschil maken en heeft jouw functie rechtstreeks invloed op alle inwoners van Maasmechelen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je jouw job perfect kan combineren met jouw privéleven!

Je start op salarisschaal B1-B3 en je brutoloon zal zich maandelijks tussen de €2.971,46 en €4.955,46 situeren, berekend op basis van jouw werkervaring.

Werken bij Maasmechelen biedt ook heel wat extralegale voordelen zoals een gunstige verlofregeling van 35 verlofdagen, mogelijkheid tot telewerk, een professionele laptop, een gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 2de pensioenpijler, aankoopkortingen en een aantrekkelijke fietsvergoeding.

Daarnaast biedt werken bij Maasmechelen ook andere troeven: Je kan dicht bij huis werken in een groene omgeving. Wij schenken aandacht aan de nodige work-lifebalans en bieden jou de nodige autonomie, verantwoordelijkheid en creativiteit om je job helemaal eigen te maken! Werken voor ons lokaal bestuur is werken voor een maatschappelijk geëngageerde werkgever in een stabiele werkomgeving waar er ook ruimte is voor ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid om studiedagen en bijscholingen bij te wonen en zo jouw kennis steeds verder te verruimen.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een casusopdracht en een mondeling gesprek. Voor deze functie leggen we een werfreserve vast voor de duur van 1 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.