Jeugdconsulent

  • voltijds
  • Ranst
  • 2 weken geleden geplaatst

Gemeente Ranst

Flexibiliteit is voor jou geen probleem; avond- en weekendwerk zie je als een kans om nog meer waarde toe te voegen aan je werk. Klinkt dit als jouw droombaan? Solliciteer en maak hét verschil in de toekomst van onze jongeren!

Toelichting

Jeugdconsulent – B1-B3 – voltijds 38/38 – contractueel verband – onbepaalde duur – werfreserve 3 jaar

Functieinhoud

Ben jij iemand die bruist van de energie en creativiteit en een hart heeft voor jongeren? Als jeugdconsulent bij Gemeente Ranst ben jij dé drijvende kracht achter ons jeugdbeleid! Je zorgt voor de voorbereiding, coördinatie, uitvoering én evaluatie van alle jeugdinitiatieven. Daarnaast run je de speelpleinwerking en zorg je voor een jaar vol boeiende activiteiten. Je bent een ‘mensenmens’ die makkelijk contact legt met kinderen en jongeren en je weet met je enthousiasme iedereen te motiveren. Met jouw sterke, organisatorische talenten en creatieve ideeën, breng je onze jeugd in beweging. Heb je relevante werkervaring of ben je hoofdanimator geweest in het jeugdwerk? Dan is dat een mooie plus!

Functieprofiel

  • Je bent in het bezit van een recent blanco uittreksel uit het strafregister model 2 (niet ouder dan 1 maand)
  • Je bent houder van een bachelorsdiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs
  • Je beschikt over een rijbewijs B
  • Je slaagt voor de selectieprocedure

Aanbod

Je wordt verloond volgens B1-B3 niveau. Dit komt neer op een bruto maandwedde (38/38) van:

  • € 2.999,68 met 0 jaar anciënniteit
  • € 3.259,76 met 5 jaar anciënniteit

Anciënniteit in andere openbare diensten en relevante ervaring in de privésector kunnen meegenomen worden. Maaltijd-, eco- en cadeaucheques, hospitalisatieverzekering, haard- of standplaatsvergoeding, eindejaarstoelage, fietsvergoeding, 2de pensioenpijler.

Selectieprocedure

Bezorg je CV, motivatiebrief, bachelorsdiploma en uittreksel uit het strafregister model 2 ten laatste op 27 oktober 2024 (poststempel geldt als bewijs) aan de dienst HRM Gemeente Ranst, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst of stuur ze op via hrm@ranst.be.
De schriftelijke proef bestaat uit een thuisopdracht die zal plaatsvinden op 4 november 2024. Geslaagde kandidaten krijgen een uitnodiging voor de mondelinge proef op 8 november 2024 in de vergaderlokaal op het gelijkvloers van het gemeentehuis, Gustaaf Peetersstraat 7, 2520 Ranst.

Bijlage(n)

Om te solliciteren voor deze job, mail je gegevens naar: werkeninkinderopvang@werkenbijdegemeente.be

Overzicht
Plaats van tewerkstelling